Інгредієнти: соєві боби
Характеристики: колір-специфічний коричневий;
консистенція — густо-теча;
смак, запах — характерний товар;
вміст ацетону: 64,8%
вміст толуолу:0,2%
вміст кислоти (mgKOH/g) :27,9%
вміст вологи: 0,42%
в'язкість (mPa.S. за 25o-х) :8890
Мікробіологічні дослідження:
дріжджі: <50/g
цвіль: <50/g
сукупна кількість мікробів: <1000/g
Coliform: <0/g
E.Coli: <0/g
Salmonella: <0/25g
Спосіб пакування: пластмасове відро або бочка.
Термін придатності — 12 місяців від дати виготовлення, указано на пакованні.
Спосіб зберігання: у чистому, сухому, провітрюваному місці, без сторонніх запахів за відносної вологості повітря < 70%.
Лецитин, харчову добавку Е 322, виробники харчових продуктів додають у шоколад і вироби із шоколадною глазур'ю, маргарини та спереду, хлібобулочні та кондитерські вироби.
Лецитин — необхідний складник організму людини. Його брак призводить до низки серйозних захворювань.
Емульгатор лецитин Е 322 — харчова добавка, яка відповідає за створення однорідних емульсій. Для виробництва харчових продуктів використовуються рослинні лецитини, соєві або соняшникові.
Лецитин: склад
До складу молекул лецитину входять:
- гліцерин;жирні кислоти — стеаринова, пальмітинова, олеїнова, лінолева; фосфорна кислота;холін — вітаміноподібна речовина, сировина для синтезу передавачів нервових імпульсів — нейромедіаторів.
Лецитин: функції
Основне завдання речовини — побудова клітинних мембран в організмі. Біологічні мембрани відповідають за обмін речовин, транспорт продуктів метаболізму, цілісність клітин.
Лецитини необхідні для передавання нервових імпульсів, для формування енергетичного резерву організму.
Лецитин у продуктах
Для виробництва харчових продуктів використовується найчастіше соєвий лецитин або лецитин із соняшника.
Соєвий лецитин виготовляють із очищеної соєвої олії з мінімальним термічним обробленням.
Е 322 — натуральна рослинна харчова добавка, природний емульгатор.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 920 ₴/упаковка